Download Free CIW 1D0-525 PDF and VCE Updated Today Part:B (41-50)

By | April 9, 2014

41: You want to configure a second Web site on a server. Which of the following most efficiently ensures that requests are properly processed by this second Web server for customers around the world?
A.A host header value
B.The server’s hosts file
C.Secure Sockets Layer (SSL)
D.The hosts file on user systems
Correct Answers: A

42: Which of the following is a concern with third-party instant storefronts?
A.They are available only through a portal.
B.They rely on a third party to secure the site.
C.They do not include shopping-cart software.
D.They require extensive knowledge of e-commerce server software.
Correct Answers: B

43: What is the most accurate way to determine the number of visits to a Web site?
A.Install a hit counter.
B.Use a tracking service.
C.Measure server bandwidth used.
D.Use automatic e-mail notification.
Correct Answers: B

44: Which of the following demonstrates the importance of manual transaction processing?
A.It enables vendors to receive multiple orders of different items.
B.It enables customers to send an item to an alternative address.
C.It enables vendors to complete a customer return request by telephone.
D.It enables customers to use a dial-up connection to perform a transaction.
Correct Answers: C

45: You have just obtained a signed digital certificate from a certificate authority. What is the next step you should take?
A.Sign the certificate.
B.Install the certificate.
C.Export the certificate.
D.Publish the certificate.
Correct Answers: B

46: You need to enable SSL/TLS on a Web server for a virtual directory. You have just installed a signed digital certificate from a certificate authority. What is the next step you should take?
A.Place a copy of the certificate in the virtual directory as a hidden file.
B.Specify that you want to use the certificate to sign the virtual directory.
C.Specify that you want to use SSL/TLS for the Web server’s virtual directory.
D.Place the digital certificate in the Trusted Root Certification Authorities store.
Correct Answers: C

47: The purpose of a stress test is to determine:
A.whether visitors can reach the site.
B.whether more system RAM is necessary.
C.whether a more powerful CPU is necessary.
D.whether a performance bottleneck is present.
Correct Answers: D

48: What SQL command set do most relational database management system (RDBMS) servers support?
A.XPath
B.T-SQL
C.ISO SQL
D.ANSI SQL
Correct Answers: D

49: None of your customers can access SSL-protected pages on your new e-commerce site. Which of the following steps will resolve this problem?
A.Ask customers to reboot their computers.
B.Open TCP port 443 on the company firewall.
C.Open TCP port 8080 on the company firewall.
D.Ask your customers to upgrade their Web browsers.
Correct Answers: B

50: Yvonne has received reports that the Web server she administers has been responding slowly to page requests, and often responds so slowly that requested pages are never received. After reviewing the server logs, Yvonne determines that the Web server has received more than 1 billion requests sent to a nonexistent port. The Web server is the target of:
A.pharming attacks.
B.database tampering.
C.buffer overflow attacks.
D.denial-of-service attacks.
Correct Answers: D

If you want to pass CIW 1D0-525 exam successfully, donot missing to read latest lead2pass CIW 1D0-525 dumps.
If you can master all lead2pass questions you will able to pass 100% guaranteed.

http://www.lead2pass.com/1D0-525.html